bliv fejret under varmere himmelstrøg

Fra drømmene i Danmark til vingården i Italien, Portugal ….

Rejs ud i verden med dem du holder mest af. lad festen eller fejringen foregå under fjerne himmelstrøg med tid til nærvær med familie og venner. 

Hos Verdensrejser står vi klar til at realisere din rejsedrøm – om det er safari i særklasse, Borneos fantastiske dyreliv eller vinmarkerne i Toscana.

Vi skaber rejser for livet for hele familien

Vi arrangerer alt fra i letter i lufthavnen til i lander igen –  Overnatning i autentiske omgivelser, fest, hvis det er det du drømmer om, den gode mad og de spændende opleveler – alt lige efter jeres ønsker og i samarbejde med vores solide samarbejdspartnere på stedet – det er trygt og sikkert.

rejs ud i verden med fornuften og den Danske Rejsegarantifond i ”bagagen” 

Har du lyst til at høre nærmere, byder jeg på kaffe og chokolade i smukke omgivelser ved slotssøen i Hillerød, eller hvor det passer dig?

Hilsen Hanne

Vores kunder siger

14 fantastiske dage i Norditalien Lago Maggiore, vingårde ned igennem Toscana og ikke ikke mindst vingårdene i Umbrien, som er HELT fanstatisk smukke.

Vi besøgte også standene syd for Rom, hvor Italienerne selv holder ferie – Alt sammen i værelser med udsigt og masser af god mad – Tak for en god planlægning

Jan og Camilla