Bliv fejret under varmere himmelstrøg

Fra drømmene i Danmark til vingården i Italien, Portugal ….

En helt fantastisk fest i helt fantastiske omgivelser – Rejs ud i verden med dem du holder mest af. lad festen eller fejringen foregå under fjerne himmelstrøg med tid til nærvær med familie og venner. 

Drømmer du om at fejre en af livets fester i skyggen af oliventræer og med udsigt over vinmarkerne i Italien eller med udsigt over Dourofloden i Porto ….. alt sammen med dem du holder aller mest af ?

Bryllup, Den runde fødselsdag , sølvbryllup ….  Planlæg nu næste års store begivenheder.

Vi skaber rejser for livet for hele familien

Vi arrangerer alt fra i letter i lufthavnen til i lander igen –  Overnatning i autentiske omgivelser, fest, hvis det er det du drømmer om, den gode mad og de spændende oplevelser – alt lige efter jeres ønsker og i samarbejde med vores solide samarbejdspartnere på stedet – det er trygt og sikkert.

Har du lyst til at høre nærmere, byder jeg på kaffe og chokolade i smukke omgivelser ved slotssøen i Hillerød, eller hvor det passer dig?

Du køber altid en pakkerejse med den Danske  Rejsegarantifond i
“bagagen” uanset om du rejser privat, eller som gruppe – Det er trygt og
sikkert.

Hilse

Vores kunder siger

14 fantastiske dage i Norditalien Lago Maggiore, vingårde ned igennem Toscana og ikke ikke mindst vingårdene i Umbrien, som er HELT fanstatisk smukke.

Vi besøgte også standene syd for Rom, hvor Italienerne selv holder ferie – Alt sammen i værelser med udsigt og masser af god mad – Tak for en god planlægning

Jan og Camilla