Fest under varme himmelstrøg

Fra drømmene i Danmark til vingården i Italien, Portugal ….

Drømmer du om en smukt og uforglemmeligt fest på en Italiensk vingård,  i pragtfulde Portugal  eller ….-eller bare helt fantastiske oplevelser i helt fantastiske omgivelser med dem du holder af ? – Det er billigere end du tror og bedre end du drømmer om.

Vi arrangerer det hele

Vi arrangerer vi alt fra i letter i lufthavnen til i lander igen –  Overnatning i lækre omgivelser ,den fantastiske fest, overnatning, forplejning, udflugter, transfer …  alt lige efter jeres ønsker. Alt arrangeres sammen med vores solide samarbejdspartnere ude i verden.

Vi har fokus på din tryghed og sikkerhed

I rejser med den danske rejsegarantifond i ”bagagen” og Betingelser for ændringer og afbestillinger er ganske enkelt optimale.

Har du lyst til at høre nærmere, byder vi på kaffe og chokolade i smukke omgivelser ved slotssøen i Hillerød, eller hvor det passer dig?

Vores kunder siger

14 fantastiske dage i Norditalien Lago Maggiore, vingårde ned igennem Toscana og ikke ikke mindst vingårdene i Umbrien, som er HELT fanstatisk smukke.

Vi besøgte også standene syd for Rom, hvor Italienerne selv holder ferie – Alt sammen i værelser med udsigt og masser af god mad – Tak for en god planlægning

Jan og Camilla