Glade kunder

Ud i verden med fornuften i bagagen

Stort og internationalt rejsebureau eller bare mindre og mere lokalt her i det Nordsjællandske og lidt udenfor – Det er Verdensrejser ejet af mig, Hanne siden 2013. Godt igennem coronakrisen og med masser af lyst til at skabe alverdens rejseeventyr for dig som privatkunde, firmaet eller gruppen, du er en del af.

Hvorfor Verdensrejser
Der er meget glæde i at rejse og forberedelserne er også en del af turen. 

Jeg vil gerne med personlig og nærværende service skræddersy rejser så hele rejseoplevelsen bliver en lang fornøjelse – Tid til at tale sammen og finde de bedste løsninger over en kop kaffe.

Først i Helsingørsgade og nu fra byens smukkeste udsigt over slotssøen i Hillerød. Herfra klarer jeg den daglige drift og møderne mine mange gode trofaste kunder og nye der finder min vej.

Jeg gør det ikke alene
Sammen med solide danske samarbejdspartnere og gode lokale agenter ude i verden, har vi stærk fokus på din tryghed og sikkerhed og at din rejse bliver præcis som du drømmer om. Det er selvfølgelig den Danske Rejsegarantifond du har med i ”bagagen” og bureauet er ansvarsforsikret hos Gauda.

Det er lysten der driver værket, at få lov til at sende gode private, firmaer og masser af grupper ud i den store verden. Aller vigtigst er, at det er glade kunder der rejser ud og endnu gladere kunder der kommer hjem igen.

Velkommen til Verdensrejser i Hillerød


Tak, hvis du, dit firma eller jeres gruppe overvejer at handle lokalt 🙂