Glade kunder

– både før, under og efter rejsen

Stort og internationalt rejsebureau eller bare mindre og mere lokalt her i det Nordsjællandske og lidt udenfor – Det er Verdensrejser Ejet af mig Hanne siden 2013. Godt igennem coronakrisen og med masser af lyst til at skabe alverdens rejseeventyr for dig som privatkunde, firmaet eller gruppen du er en del af.

Hvorfor Verdensrejser
Ting tager tid og fordi alting ikke skal gå så stærkt. Børnene er store, kæresten er selvkørende og Jeg har tiden og lysten til at være personlig og nærværende.  Der er meget glæde i at rejse og forberedelserne er også en del af turen. Jeg vil gerne med mit rejsebureau bidrage til at hele rejseoplevelsen både før under og efter bliver en lang fornøjelse.

Først i Helsingørsgade og nu fra byens smukkeste udsigt over slotssøen i Hillerød. Herfra klarer jeg den daglige drift og møderne mine mange gode trofaste kunder og nye der finder min vej.

Jeg gør det ikke alene
Sammen med solide danske samarbejdspartnere og gode lokale agenter ude i verden, har vi stærk fokus på din tryghed og sikkerhed og at din rejse bliver præcis som du drømmer om. Det er selvfølgelig den Danske Rejsegarantifond du har med i ”bagagen” og bureauet er ansvarsforsikret hos Gauda.

Det er lysten der driver værket, at få lov til at sende gode private kunder, firmaer og masser af grupper ud i den store verden. Aller vigtigst er, at det er glade kunder der rejser ud og endnu gladere kunder der kommer hjem igen.