Portugal

Det er svært ikke at være begejstret laaaangt over middel efter at have besøgt Portugal endnu engang. Et vedvarende “kærlighedsforhold” At det så også er prisvenlig,t gør jo bare ferien bedre og sjovere.

Snyd ikke dig selv for en af verdens smukkeste togstationer, historiske bygninger, smukke kirker ….. Sightseeing til fødderne er ferieømme.

30 graders sol fra en skyfri himmel i starten af april. Porto er så charmerende og til at overskue. Ikke svært at få et par dage eller 3 eller 4 til forsvinde ..” Drive ned af floden” opleve Porto fra vandsiden og Gaia der bare dufter af portvin. Nyde livet langs floden i et langsomt tempo omgivet af masser af skøn mad, frisk fisk, god kaffe og portugesisk vin – altsammen i et meget prisvenligt niveau.

Snup toget  eller lej en bil og oplev de små byer på vej til Lisabon. Køb en dagsbillet til sporvognen og oplev Lisabon på den helt rigtige måde – Hyggeligere bliver det  bare ikke. Ingen besøg i Lisabon uden at tage sporvognen ud til Factory Pastries De Belem. Deres lune kager er stærkt vanedannende og alle kalorier værd.  Nydes Alt sammen med det fantastiske Atlanterhav i “baghaven”.

Når det bliver for varmt kan badebyerne Estoril og Cascais stærkt anbefales. Bo et par dage, hvor du kan stikke fødderne i havet og bare bade, nyde udsigten og krydret med ingenting.

Besøg små autentiske hyggelige byer rundt i hele Portugal. Du vil nyde det!

lad os skræddersy din næste ferie – fx til pragtfulde Portugal!

Vores kunder siger

Første gang vi med vore lille familie skulle på vinter eventyr i Sydøstasien fandt vi Verdensrejser i Hillerød – Den behandling som du får er fra starts til slut er fantastisk. Hanne fandt 14 fantastiske dage til os og vores søn på 3 år som var helt solgt.  Alt var timet og tilrettelagt, Vi siden rejst med Hanne flere gange og er aldrig blevet skuffede. –  Har der været små diskussioner som skulle tages med hotellerne undervejs, har vi altid kunnet ringe hjem og bede Hanne og hjælp. Det lykkedes Hanne at finde flere skønne pletter til os rundt omkring i Thailand. Vi glæder os til den næste ferie til som Hanne skal sende os på, nu som en familie på fire. Det giver os tryghed og overskud at lade Verdensrejser håndteret det praktiske i en ny verden at rejse i efter COVID 19.

Mads-Peter