Safari i særklasse

Med jævne mellemrum inviterer vi til safariaften – sidst serverede vi zebragryde og lokal vin fra Sydafrika mens Per Grunert underholdt os med skønne fortællinger, foto og film fra deres eksklusive sydafrikanske paradis – en aften med storslåede naturoplevelser og Afrikas dyreliv på tætteste hold.

Oplev det ultimative paradis på Mpala Safari Lodge i Sydafrika
– Eksklusiv lodge med bare 12 gæster.

Mpala ligger perfekt i det berømte Kruger National Park lige ved floden Olifants River – de ultimative rammer for fantastiske naturoplevelser.

Bo 7 eller 14 dage i luksuriøse og enestående omgivelser helt tæt på Afrikas dyreliv, og oplev bush walk, game drive, night drive, Kruger National Park i 2 dage med overnatning, besøg på en lokal landsbyskole, middag i bushen, stammedans og meget mere.

Oplev også  Olifants River – Vi sejler mellem prustende flodheste, lurende krokodiller og imponerende fiskeørne.

Pris per person fly t/r med alle afgifter og skatter, 7 eller 14 dage på Mpala Safari Lodge i delt dobbeltværelse, transfer t/r helpension og dagligt safari program fra 18.995,-

I udvalgte perioder er der særlige rabatter – ring og hør nærmere om disse.

Børnerabat Halv pris på børn op til 17 år ved 2 ugers ophold i udvalgte perioder.

Ring  71 72 17 10 og hør meget mere om denne fantastiske safaritur.

Du køber altid en pakkerejse med den Danske  Rejsegarantifond i “bagagen” uanset om du rejser privat, eller som gruppe – Det er trygt og sikkert.

Vores kunder siger

Vi sætter stor pris på, at vi kan lave vores rejser sammen med Verdensrejser.

Vi nyder sikkerheden i at planlægge vores ture sammen med Verdensrejser, da vi slipper for alt bøvlet med at bestille flybilletter og hoteller via nettet og måske skal aflyse eller flytte datoer mm.
Vi nyder også at have Verdensrejser med som en slags livline, når man er langt væk hjemmefra.
Vi oplevede at blive ringet op af Hanne under en tur i Sydafrika, hun ville blot hører om, hvornår vi forventede at være fremme ved næste by/overnatningssted, så hun kunne varsle stedet om vores ca. ankomsttid. Det oplevede vi som en god service og stor tryghed.

Vi har næste tur klar og den er igen sammensat ud fra vores ideer/tanker med super god sparring fra Hanne.

Vi glæder os og anbefaler varmt Verdensrejser og Hanne.