Umbrien

Dybe dale og imponerende landskaber det er kort fortalt Umbrien. Denne meget skønne egn grænser op til Toscana  og ligger kun 175 km fra Rom.  Du  mødes af små maleriske middelalder, landsbyer med hyggelige torve, kirker og restauranter med gode lokale råvarer. Bo som du drømmer om, vingårde gamle klostre – alle med nutidens comfort og fortidens fantastiske charme.

Direkte fly fra København til Rom med indtjekket bagage.

6 nætter på Franciskansk kloster i Umbrien

Oprindelig Franciskansk kloster fra det 13. århundrede. Familien købte ruinerne i 50’erne og har smukt renoveret og dekoreret klostret med stor respekt for stedets oprindelse, så det i dag fremstår lækkert og moderne som hotel. Det er 3. generation af familien, der driver stedet i dag. mulighed for værelser med balkon og udsigt over dalen.

4 nætter på nyrenoveret hotel i Rom

Skønt og meget charmerende hotel beliggende spot on i Rom. Der er bare så hyggeligt omgivet af små blomstertorve, hyggelige restauranter og lækre italienske butikker. Gåafstand til det meste og dejlig hurtigt hjem efter en dejlig aften i byen – . Det er bare en af Roms perler.

Pris pr. Person direkte fly t/ til Rom inkl. bagage samt 6 nætter i Umbrien og 4 nætter i Rom med morgenmad  fra kr. 9.995,- pr. person.

Du køber altid en pakkerejse med den Danske  Rejsegarantifond i “bagagen” uanset om du rejser privat, eller som gruppe – Det er trygt og sikkert.

Vores kunder siger

Hanne ved hvad hun taler om og er god til at ”ramme” vores ønsker.

Opstår der udfordringer på rejsen, kan man altid ringe til Hanne, uanset hvad tid det er på døgnet.

Hanne har arrangeret rejser til fantastiske oplevelser, såsom glasigloer og nordlys i Nordfinland, storbyferie i Rom, krydstogter i Middelhavet og Caribien og ”kørselv” ferie på Tasmanien 

Vi kan varmt anbefale Hanne og Verdensrejser!

Marianne og Kristian