Mauritius

Mauritius – En af de fantastiske øer i det indiske ocean, der kan opfylde dine drømme om at drive rundt på kridhvide sandstrande, snorkle og dykke blandt farvestrålende fisk og bare nyde de smukke omgivelser.

Der er et hav af muligheder på Mauritius – store og små resorts, Hoteller kun for voksne eller for hele familien,  i vandkanten eller golf i baghaven, all inclusive eller bare helt privat med egen pool. Næsten alt er muligt i flere prisklasser.

Bo fx på The Residence Mauritius – Belle Mare

5 stjernet Residence Mauritius med spacenter, ligger i Belle Mare langs den lange hvide sandstrand på østkysten af Mauritius.

De lyse og elegante værelser har aircondition , gratis wifi samt fladskærms-tv med satellitkanaler og en balkon eller terrasse med udsigt over den tropiske have, havet eller lagunen. Samtlige værelser har butler-service.

Udover at nyde den fantastiske strand kan dagene også nydes med at spille golf, dybhavsfiskeri, sejlture i katamaran, dykning, tennis, fitness …

Pris pr. person –  8 nætter i delt værelse Colonial style værelse og morgenmad, fly med indtjekket bagage samt transfer ved ankomst og afrejse fra kr. 19.995,-

Du køber altid en pakkerejse med den Danske  Rejsegarantifond i “bagagen” uanset om du rejser privat, eller som gruppe – Det er trygt og sikkert.

Vores kunder siger

Reddet af Verdensrejser

Efter selv, at have eksperimenteret med køb af billetter til 8 personer til Fuerteventura, med konstant meddelelse om nye flytider blev vi reddet af Hanne hos Verdensrejser. Alt klappede, fly til tiden, de lejede biler blev personligt afleveret i lufthavnen ved ankomst og alle boardbags med surfudstyr var tjekket ind og fulgte os på rejsen begge veje. Tusind tak til Verdensrejser for, at redde vores familietur i sidste øjeblik og tak for den gode personlige betjening,vi giver vores bedste anbefalinger.

Helle og Kim, Vedbæk