Borneo

Et smilende og gæstfrit folkeslag er det første der møder dig når du ankommer til verdens 3. største ø – Borneo. Derefter skal du opleve de smukkeste strande med krystalklart vand, farvestrålende fisk og fugle, koraller, sjældne aber og små skildpadder… og meget meget mere – vi kalder det dyreliv, natur og strandliv i særklasse.

Uspoleret jungle med et fantastisk dyreliv
For de naturinteresserede er her en af verdens største regnskove med en ubeskrivelig flora. Udforsk uspoleret jungle med et fantastisk dyreliv, brusende vandfald og betagende floder. Læg dertil et dyreliv i særklasse med de berømte orangutanger, næseaber, kæmpe firben ……
Seligan Island – en times smuk sejltur fra Sandakan er et must og byder på helt unikke oplevelser. En gudesmuk ø, og et beskyttet skildpaddeområde, hvor tusindvis af skildpadderunger bliver født og hjulpet ud i havet.
Kombiner turen med fx et stop over i Singapore eller Kuala Lumpur.
En helt unik oplevelse hvor du kan nyde det bedste af et fantastisk dyreliv, smuk natur og lækre strande.

Det er trygt og sikkert – Vi skræddersyr din rejse sammen med vores lokale danske agent på Borneo –  Din sikkerhed for unikke oplevelser og en fantastisk ferie – det kalder vi trygt og sikkert.

Du køber altid en pakkerejse med den Danske  Rejsegarantifond i “bagagen” uanset om du rejser privat, eller som gruppe – Det er trygt og sikkert.

Vores kunder siger

Vi havde 14 fantastiske dage med Safari i særklasse hos Per på Mpala Safari lodge og 8 dage med strandferie på Mauritius. Tak for en veltilrettelagt ferie og service både før, under og efter rejsen

Hanne og Niels