Privatlivspolitik

Den nye Europæiske Databeskyttelseslovgivning GDPR, træder i kraft 25. maj og tydeliggør rettigheder og forpligtelser omkring håndtering af personlige
oplysninger.

Hos Verdensrejser er vi dataansvarlige for behandling af de oplysninger vi modtager fra dig – Vi tager din sikkerhed alvorligt, og du kan forvente at de oplysninger vi indsamler, behandler og deler med leverandører og andre bliver behandlet som GDPR lovgivningen foreskriver.

Oftest er de ikke personfølsomme oplysninger vi har brug for, for at at levere din ønskede rejse – Altså navn, adresse, telefonnummer og emailadresse.

Særlige personfølsomme oplysninger som fx. race politisk holdning og religiøs tilhørsforhold, helbredsoplysninger; og oplysninger om en fysisk personsseksuelle forhold/orientering registrerer vi ikke.

Såfremt du som kunde har behov for at vi til flyselskaber, hoteller eller andre leverandører videregiver personfølsomme oplysninger, skal du give os et skrifteligt samtykke, før vi videresender disse.

Deling af personlige oplysninger med leverandører Vi har brug for at dele dine personoplysninger med vores underleverandører og samarbejdspartnere. fx flyselskaber, hoteller, transferfirmaer og til administration af din rejse. Vi deler kun personoplysninger der er nødvendige for at de kan levere de tjenester du har købt der gør det muligt for vores leverandører.

De personoplysninger vi overfører til en leverandør eller samarbejdspartner, sikrer vi altid at disse bliver håndteret lovligt med den største sikkerhed af vores dataansvarlige. Administration af din rejse indbefatter brugen af dine oplysninger til bogføring, afregning, revision, kredit eller anden verifikation af betalingskort.

Vi gemmer dit navn, adresse, telefonnummer og mailadresse så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, de er indhentet til.

Vi sælger ikke dine personoplysninger til tredjepart.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vi sletter dine data eller ønsker en kopi af hvad vi har registreret.
Helsingørsgade 15 – Hillerød
Tlf. +45 71 72 17 10
mail: info@verdensrejser.dk
www.verdensrejser.dk