Jorden rundt

Rejs jorden rundt på 119 dage i 2023

Forestil dig at besøge over 30 lande, uden at skulle pakke kufferten igen og igen? Det er da bare en verdensklasse oplevelse og ren selvforkælelse – Hvem har ikke fortjent det   – Altså når vi igen må rejse, og det er trygt og sikkert.

Det er faktisk muligt med et World Cruise. I en tid hvor hverdagen måske er lidt kedeligere end normalt, så er det ekstra godt at have sit livs rejseoplevelse at gå og glæde sig til. World Cruise rejserne er meget populære – og turen i 2023 er netop sat til salg.

Vil du med jorden rundt  – Så find nogen der kan vande blomsterne og tømme postkassen – ring og hør nærmere om denne fantastiske tur.

Vores kunder siger

Kære Verdensrejser. Det har været en helt fantastisk oplevelse, at få planlagt en smuk og indholdsrig rejse til USA/Californien. Fantastiske hoteller i topklasse, og nøje planlagt ud fra vores ønsker og behov. Hotellerne var meget tæt på vores oplevelser, det har sparet os for en masse tid på så vi kunne nyde alle byerne igennem hele Californien. Prismæssigt har vi sparet 30.000 kroner for samme rejse, og samtidig fået langt bedre hoteller end forventet over alt på turen. Servicen fra Verdensrejser er fantastisk.

De varmeste hilsner fra Merete og Jan