Fester

En helt fantastisk fest i helt fantastiske omgivelser

Drømmer du om at fejre en af livets fester i skyggen af oliventræer og med udsigt over vinmarkerne ?  kunne også være ved  Karlsbroen i Prag   eller med udsigt over Dourofloden i Porto ….. alt sammen med dem du holder aller mest af.

Den runde fødselsdag , sølvbryllup ….  Planlæg nu næste års store begivenheder, og få sikkerhed for at alt kan annulleres, hvis vi ikke må rejse.

Forestil dig bare at nyde festlighederne og menneskerne omkring dig. Sammen med vores danske festarrangør på stedet arrangerer vi  alt efter jeres ønsker – fly, hoteller, transfer, hotel, forplejning , alt det praktiske på stedet, de smukke blomster, vinen …. Stort eller småt, 10, 50 eller 100 gæster. Det skal bare være festen du drømmer om.

Du køber altid en pakkerejse med den Danske  Rejsegarantifond i “bagagen” uanset om du rejser privat, eller som gruppe – Det er trygt og sikkert.

Vores kunder siger

“Vi har siden 2016 haft stor fornøjelse af, at Hanne fra Verdensrejser planlægger vores ferier. 
Vi rejser både alene, med familien og på forretningsrejser. 

Hanne inspirerer også til nye steder oplevelser, så ønskelisten er efterhånden lang. Især når vi skal rejse hele familien sammen, er det skønt at kunne slappe af og nyde turene da vi ved der er 24/7 service. Hanne er altid obs på evt. ændring af transfer, flytider o.l.

1-2 gange årligt rejser vi, bedsteforældre, børn, svigerbørn og børnebørn sammen. Vi rejser ikke alle ud fra Danmark, derfor er der en del planlægning og overblik forbundet med fly, transfer, hotel osv.  Dette fungere altid, og er der det mindste problem, uanset det er ændrede flytider, udfordringer på hotellet, hvis der er behov for at ændre ud/hjem rejse og hvad dette medfører (det kan jo ske uanset hvor god planlægningen er) så er Hanne klar til at løse udfordringen og følger “det til dørs. 

Derfor kan jeg varmt anbefale at benytte Verdensrejser, uanset formålet med rejsen”. 

Jeanette S. Petersen