Det siger vores kunder

Tak Hanne fordi du lynhurtigt fik arrangeret at vi kunne besøge vores søn på hans sportscamp i sommeferien. Han bliver ægte overrasket Kh Charlotte
Tak for hurtig ekspedition
Charlotte
Det er 2. gang vi rejser med Verdensrejser og ikke sidste gang.
Kærlig hilsen Gitte og Martin
Vi havde 14 fantastiske dage med Safari i særklasse hos Per på Mpala Safari lodge og 8 dage med strandferie på Mauritius. Tak for en veltilrettelagt ferie og service både før, under og efter rejsen
Hanne og Niels
Kære Hanne, Mange tak for jeres superfine service, da I arrangerede vores ferie til det smukke Dubrovnik i Kroatien. Vi har haft en skøn ferie, og benytter meget gerne jeres bureau igen.
Mange hilsner Caroline, Mathias og Gitte
Hjemme igen efter en uges forkælelse på et krydstogt i Middelhavet. Det var første gang, men absolut ikke sidste. Det kan anbefales ! Vi takker for jeres kompetente rådgivning og søde måde at være på. På gensyn!
Hilsner fra Anders, Hanne, Daniel og Peter
Kære Hanne og Trine,
Vi er lige kommet hjem fra 14 uforglemmelige dage på Bali, hvor I havde arrangeret en fantastisk rundrejse. Alt var gennemført, lige fra da vi trådte ind i flyveren i København til hoteller og transport/guide rundt på øen. Tusind tak for en perfekt planlægning og jeres glade væsen. Vi kommer helt sikkert igen, når vinterrejsen skal planlægges.
Med venlige hilsner Arne og Majbritt
Vi havde en fantastisk tur til London, og med verdensrejser’s hjælp fik vi lagt en god rejseplan, så vi fik mest ud af de ca. 12 timer vi var afsted. Vi kan varmt anbefale verdensrejser, og ser frem til at bruge jer igen.
Patrick Stokholm & Sofie Winterø
Tak Verdensrejser

Vi har lige været en tur i London og næsten alt som kunne gå galt gik galt, MEN i var suværene og hjælpsomme til enhver tid, så alt alligevel kørte smurt. 5 ***** fra os!

I havde sørget for ekstra benplads og lækkert hotel midt i London.

Det har simpelthen været en kanon tur. Tak

Jesper og Nicoline
Vores oplevelser på Mpala var utrolig unikt – fulde af oplevelser og ikke mindst personalet på Mpala – de var utrolige søde og ikke mindst vores ranger, som bare var utrolig sød og fulgte os hele den uge, vi var afsted. Vi er stadig hel “høje af oplevelser” derfra.
De andre destinationer var også en super god oplevelse – alt gik bare efter planen, så Hanne vi kan ikke nævne andet end det hele har være perfekt perfekt.
Lars, Lene, Lise-Lotte og Michael
Vores cruise blev desværre aflyst på grund af sygdom. Vi kommer helt sikkert igen når vi er friske.
Hans og Inger
Service, service og service. Det gør hele forskellen for os nå årets ferie skal nydes, og alt bare skal fungere. Tak
Sanne og Hanne
Kære Verdensrejser. Det har været en helt fantastisk oplevelse, at få planlagt en smuk og indholdsrig rejse til USA/Californien. Fantastiske hoteller i topklasse, og nøje planlagt ud fra vores ønsker og behov. Hotellerne var meget tæt på vores oplevelser, det har sparet os for en masse tid på så vi kunne nyde alle byerne igennem hele Californien. Prismæssigt har vi sparet 30.000 kroner for samme rejse, og samtidig fået langt bedre hoteller end forventet over alt på turen. Servicen fra Verdensrejser er fantastisk. Flot beskrevet håndbog modtog vi fra verdensrejser hvor alt var beskrevet i den mindste detalje. Lige fra Told, penge, indkvartering, rejseplan, hoteller, generelt, information, restauranter, kørsel vejledning, afstande, påklædning, vejarbejde og seværdigheder osv. Alt hvad man kan forestille sig kunne være interessant og nyttigt. Hver eneste by var beskrevet meget nøje, hvad der kunne være interessant at opleve osv. De varmeste hilsner fra
Familien Petersen
Claus gav verdensrejser 5 stjerner.
15 dage for 7 personer til Borneo, Malaysia
Vi har hele vejen været glade, trygge og forventningsfulde i rejsenplanlægningen og på selve rejsen. Alt var klappet og klart hjemmefra af Verdensrejser – god og personlig service. En uforglemmelig tur med virkelig gode guides/rangers og hoteller. Passede til den planlagte rejsebeskrivelse hjemmefra. Så nu sidder vi tilbage med minder og kan kun anbefale Verdensrejser.
Claus
Perfekt pakkerejse!

Vi har brugt Verdensrejser til at planlægge en rejse gennem USA og Den Dominikanske Republik på 5-6 uger for vore familie på 4. Vores oplæg var meget sporadisk, men gennem et par møder blev alt til en nøje planlagt rejse, hvor fly, hoteller, billeje og oplæg til aktiviteter i hver by var inkluderet. Hanne var rigtig god til at ramme vores ønskede prisleje for turen, og vi synes vi har fået rigtig meget for pengene (bl.a. ved at starte planlægningen mere end et år i forvejen). Samtidig fik vi mange idéer af Hanne, ligesom vi var til et foredrag om USA hos Verdensrejser. Alt gik som forventet, og det var en trygt for os at vide, der var et nummer man kan ringe til, hvis vi får problemer undervejs og at man med en “pakkerejse” er dækket af rejsegaranti/forsikring.

Thomas Graabæk gav verdensrejser 5 stjerner på trustpilot

Thomas Graabæk
Reddet af Verdensrejser

Efter selv, at have eksperimenteret med køb af billetter til 8 personer til Fuerteventura, med konstant meddelelse om nye flytider blev vi reddet af Hanne hos Verdensrejser. Alt klappede, fly til tiden,de lejede biler blev personligt afleveret i lufthavnen ved ankomst og alle boardbags med surfudstyr var tjekket ind og fulgte os på rejsen begge veje. Tusind tak til verdensrejser for, at redde vores familietur i sidste øjeblik og tak for den gode personlige betjening,vi giver vores bedste anbefalinger.

Helle og Kim Nielsen Vedbæk