Et smilende og gæstfrit folkeslag er det første der møder dig når du ankommer til verdens 3. største ø – Borneo. Derefter skal du opleve de smukeste strande med krystalklart vand, farvestrålende fisk og fugle, koreller, sjældne aber og små skildpadder… og meget meget mere.

Uspoleret jungle med et fantastisk dyreliv

For de naturinteresserede er her en af verdens største regnskove med en ubeskrivelig flora. Udforsk uspoleret jungle med et fantasstisk dyreliv, brusende vandfald og betagende floder. Læg dertil et dyreliv i særklasse med de berømte orangutanger, næseaber, kæmpe firben ……

Seligan Island – en times smuk sejltur fra Sandakan er et must og byder på helt unikke oplevelser. En gudesmuk ø, og et beskyttet skildpaddeområde, hvor tusindvis afskildpadderunger bliver født og hjulpet ud i havet.

Kombiner turen med fx et stop over i Singapore eller Kuala Lumpur.

En helt unik oplevelse hvor du kan nyde det bedste af et fantastisk dyreliv, smuk natur og lækre strande.

Vi skræddersyr din rejse sammen med vores lokale danske agent på Borneo –  Din sikkerhed for unikke oplevelser og du kan forvente masser af service både før, under og efter rejsen.