Jamaica – skal du giftes, fejres eller bare forkæles

Jamaica  øen i det caribiske hav der summer af Bob Marley, regaee og mennesker der er født med en smittende laid back livsstil. Medbragt stress og højt blodtryk må vige for den lækre livsstil, de fantastiske strande, den verdensberømte solnedgang fra Ricks Cafe og de udsøgte resorts for enhver pengepung.

Vi anbefaler

3-4 dage på et all inclusive hotel på stranden, et besøg i Kingston hvor Bob Marley museet er et absolut must. Besøg derefter Trench Town, hvor han skabte nogle af sine største hits,  fx No Womon No Cry. Læg også vejen forbi Blue Mauntain, hvor noget af verdens bedste kaffe produceres, de smukke vandfald i Dunns River Falls eller oplev Jamaica fra vandsiden på en af de mange båd- og badeture. Ellers er det bare nyde, opleve og bade fra en af Jamaicas mange fantastiske strande.

Du skal bo godt

5* Round Hill Hotel og Villas, Montego Bay – Fra Suiter i smukkeste New England stil med direkte ocean view til 6 beedroom villas med egen pool. Egen lille privat strand i rolige omgivelser, wellness og et udsøgt køkken med egen produktion af organiske grønsager.

5* Couples Swept Away, Negril – All inclusive ocean front Resort med 312 værelser og suiter, beliggende på den verdensrerømte Seven Mile Beach – Alle former for fitness og sport, tennis, golf, gym … 6 restauranter og 8 barer, wellness, strand der bare ikke fås bedre.

5*Jamaica Inn – Laid back hotel i colonial style i lyse, smukke og fredfyldte omgivelser. Skøn lille privat strand og udsøgt mad der nydes fra restauranen med den fantastiske udsigt. Der er værelser, suiter, oceanfront…. Det fås  næsten ikke bedre.

Sunset At The Palms – All inclusive Boutique Hotel for voksne i Negril. 85 Treehouses i stor smuk have og en beachbar på den anden side af vejen. Du bliver mødt af en varmt og familier stemning i afslappende omgivelser.

Der er mange flere skønne steder og resorts  på Jamaica og måske også lige det du drømmer om.

Ring og lad os få en Jamaica snak – 71 72 17 10

Klik for stort billede.