Golf på Cypern

Middelhavsøen med 340 solskinsdage om året – Besøg gerne Cypern i foråret eller efteråret, hvor klimaet er perfekt. Når du ikke spiller golf, kan du opleve fantastiske strande, vandre og Mountainbike i den  smukkeste natur, opleve øens spændende  tyrkiske og græske kulturhistorie, nyde vin på øens vingårde  ….

Flyv direkte til Cypern og bo fx på Korineum Golf og Beach resort med halvpension og 5 x golf .

 7 nætter på Korineum Golf & Beach Resort
4* Korineum Golf & Country Club Resort er lækkert Butiquehotel beliggende med udsigt til middelhavet og smukke bjerge. Resortet har en 18-hullers golfbane, udendørs pool og luksus spa – En uge med masser af golf og afslapning i smukke omgivelser.

Afstand lufthavn/hotel ca. 70 km./1 time.

Pris pr. person inkl. direkte fly t/r, med indtjekket- og håndbagage. 7 nætter på Korineum Golf & Beach Resort i delt elite sea view room med halvpension samt transfer ved ankomst og afrejse, 5 x golf. fra  kr. 8.795,-

Golfbag med flyet kan tilkøbes.

Der er ikke afbestillings- og rejseforsikring i dette tilbud. Vi er gerne behjælpelige.

Kontakt os og  får du præcis den rejse  du drømmer om – med eller uden golf,  men helt sikkert med masser af solskin.

.

Verdensrejser
Slotsgade 52E, Hillerød
71 72 17 10/26 17 11 00
info@verdensrejser.dk  www.verdensrejser.dk
Tid til dig og din rejse – Nordsjællands lokale rejsebureau