Oplev Tyrkiets smukke kyst  fra et sejlskib

Vi lander dagen før afgang og nyder en dag på hotel.

MARMARİS-FETHİYE-MARMARİS

 DAG 1  MARMARIS

Ombordstigning på yachten i Marmaris havn, Dagen er fri og byen og havnemiljøet kan nydes før næste dags tidlige lange krydstogt. Middag og overnatningpå båden i Marmaris.

DAG 2 – EKINCIK BAY – DALYAN

Efter morgenmad og information om båden og turprogrammet sætter vi afsted til Ekincik Bay. Frokost serveres i bugten. Fra Ekincik kan du deltage i vores valgfrie Dalyan Tour. Overnatning på Ekincik Bay.

DAG 3  AGA LIMANI – SUNKEN TURKISK BAD – KIZILADA

For at få glæde af morgenvinden vil kaptajnen svinge forbi Cape Disibilmez, før du vågner. Hvis du er heldig, kan du se delfiner i dette område. Morgenmaden serveres på Tersane Island, hvor du stadig kan se ruinerne af det gamle værft. badeliv og frokost her. Bagefter besøger vi det smukke, sunkne tyrkiske bad. Middag og overnatning på Kizilada.

DAG 4  FETHIYE

Vi ankommer til Fethiye Harbour tidligt om morgenen. Du vil helt sikkert bruge lidt tid i byen, sightseeing og shopping. Vi tilbyder også mulighed for en jeep safari tur i Fethiye. Aftenmåltid serveres om bord. overnatning på Fethiye Havn.

DAG 5  GOCEK ISLAND – YASSICA ISLANDS

Efter morgenmaden afgår du fra Fethiye Havn til verdensberømte Gocek Island. Vi bevæger os forbi smukke øer med indlagt svømmestop og anker op til Yassica Island. Mulighed for norkling i det krystalklare vand. Middag og overnatning i en bugt blandt øerne Gocek.

DAG 6 BEDRI RAHMI BAY – SARSALA – AGA LIMANI

Efter morgenmaden sejler vi til den spektakulært forbløffende Bedri Rahmi Bay, opkaldt efter en berømt tyrkisk maler og derefter til Sarsala. Krydstogt til Aga Limani før frokost. Overnatning i denne dejlige bugt.

DAG 7 KADIRGA – CENNET ISLAND

Efter morgenmaden, afhængig af vejret, afgår du tidligt til Cape Kadirga med svømmestop undervejs. Kadirga Bay har en stille malerisk beliggenhed, hvor vi bruger tid på at svømme og windsure. Denne lille bugt er et paradis for snorkelfans. Te serveres kl. 17.00 et sted i nærheden af ​​Cennet Island. Bagefter sejler vi til Marmaris havn. Overnatning i Marmaris Havn, hvor du også har god mulighed for shopping.

DAG 8 MARMARIS

Efter morgenmaden er det tid til at sige farvel til medrejsende og besætning. * Afhængigt af hav og vejrforhold kan kaptajnen ændre rejseplanen for at sikre din sikkerhed og komfort. * Valgfrie ture og udflugter under din rejse er mod ekstra gebyr.

 

BODRUM-GÖKOVA-BODRUM

Dag 1 BODRUM

Besætningen hjælper gæsterne med at finde sig tilrette i hytterne. På den første dag bliver vores båd i Bodrum Havn, hvor du har mulighed for at udforske byen. Bodrum er en dejlig malerisk by på den sydvestlige Egeiske kyst i Tyrkiet. Middag og overnatning på Bodrum Marina.

DAG 2 BODRUM – ALAKISLA INLET – COKERTME

Efter morgenmaden, introducerer guiden og kaptajnen bådens besætning, giverinformation om turen og de steder, vi besøger. Efter morgenmaden og briefingen sejler vi til Alakisla Inlet, hvor ruiner i den gamle byzantinske landsby kan besøges. Aftenmåltid og overnatning på Cokertme, som er en dejlig og malerisk lille fiskerby.

DAG 3 TUZLA BAY – ENGLISH HARBOUR

Afgang til Tuzla Bay’s glitrende oceanblå vand før morgenmaden. Frokost og svømmestop ved Tuzla. Bagefter sejler vi til Ingiliz Bay, hvor du vil have tid til at svømme og snorkle i små bugter. Aftensmaden serveres ombord og overnatning på English Harbour.

DAG 4 – KARACASOGUT

En morgendukkert i havet vil hurtigt blive en del af dine start på dagen. Efter morgenmaden cruiser vi til Karacasogut, en malerisk fiskerby omgivet af fyrretræer. Et besøg i Marmaris kan arrangeres fra Karacasogut. Tramsporten tager cirka 20 minutter. Du kan også deltage i vores valgfrie DalyanCaunos Tour med jeep. Tilbage til båden om aftenen, middag og overnatning på Karacasogut.

DAG 5 – SEDIR ISLAND – LONGOZ

Efter morgenmaden sejler vi til Sedir Island, også kendt som Cleopatra Island. Denne unikke ø med sin lille strand og utroligt klart vand er som et udendørs museum. Straks efter frokost sejler vi til Ballisu Cove og til den vidunderlige naturhavn i Longoz, som ligger smukt beskyttet af fyrreskov Gæsterne kan nyde en aftentur i skoven. Middag og overnatning på Longoz.

DAG 6 ORAK ISLAND

Afrejse til Kargili Bay før morgenmad. Efter frokosten bevæger vi os til det uberørte vand på Orak-øen, der minder om et uendeligt akvarium. Her får du mulighed for at svømme i det krystalblå vand. Du er også velkomne til en kort gåtur langs kysten. Aftenmåltid og overnatning på denne smukke ø.

DAG 7 – PABUCBURNU – BODRUM

Tidligt om morgenen kører motoren, og vores yacht vil krydstogt til Papucburnu. Efter frokost og en svømmetur stopper vi ved Haremten Bay. Derfra sejler vi til Bodrum Havn. Middag serveres på båden, og efter du kan deltage i Bodrum og dets berømte natteliv.

DAG 8 BODRUM

Efter morgenmaden slutter vores fantastiske krydstogt.

Afrejsedage: fredage, lørdage, søndage, mandag.

 Inkluderet: helpension inkl. morgenmad, frokost og aftensmad / uden drinks

All Inclusive kan købes.

Afhængigt af hav og vejrforhold kan kaptajnen ændre rejseplanen for at sikre din sikkerhed og komfort.

Valgfrie ture og udflugter under din rejse er mod ekstra gebyr.

Pris pr person med fly, 1 nat på hotel i Bodrum, transfer til skib og et af ovenstående cruisearrangement fra kr. 6.995,-

Forlæng turen et par dage i Bodrum eller oplev Istanbul et par dage – mulighederne er mange

Der er ikke forsikringer i denne rejse, men vi er meget gerne behjælpelige.

 

Verdensrejser
Slotsgade 52E, Hillerød
71 72 17 10/26 17 11 00
info@verdensrejser.dk  www.verdensrejser.dk
Tid til dig og din rejse – Nordsjællands lokale rejsebureau