Kender du det når du bare trænger til varme og gøre stort set ingenting i en uges tid. Bo en uge eller to med udsigt over Amadores bugten på Gran Canaria. Lidt væk fra det intense turistsus –  hvor der bare er tid til at slappe af, læse, nyde udsigten og bo godt.

Bo fx på 4* Holiday Club med direkte udsigt til strand og vand. Der er gratis transfer dagen igennem til den lidt hektiske med absolut lækre badestrand. Nyd morgenmaden på teressen eller på restauranten og resten af dagen ved den indbydende pool – altsammen med  mulighed for ocean view. Gode golfbaner ligger der også i kort  køreafstand fra hotellet.

Mulighed for lejligheder/suiter med 1 og 2 soveværelser og altsammen lækkert og nyrenoveret.

Det giver god mening af der står en bil klar i lufthavnen når i ankommer. Det er let at finde rundt og frihed til at komme lidt ud og opleve det Gran Canaria hvor der ikke altid  er så mange turister.

Kontakt os og lad os arrangere en ferie  under varmere himmelstrøg🙂