Lad os skræddersy din rejse til Hawaii

 

Der er så smukt og hver ø har unikke oplevelser at byde på. Alverdens fantastiske oplevelser langt ude i Stillehavet –  kridhvide sandstrande, frodige regnskove, aktive vulkaner  daseliv i slow og udsigt over krystalklart blåt vand, hvor du også kan snorkle og dykke og meget meget mere vidunderligt. kort sagt stedet for livsnydere og andet godtfolk.

 

Du kan fx bo

8 nætter – Hyatt Regency Maui Resort og Spa

2 værelser på hver 42 m2 med delvis havudsigt  og morgenmad til 2 gæster pr. værelse.

Du kan nyde solen på stranden eller tilbringe en afslappende dag med Hyatt Regency Maui Resort & Spas komplette udvalg af spatjenester. Nyd derefter et lækkert måltid på en af resortets 5 restauranter.

Alle 806 værelser har senge med topmadrasser, premium-sengetøj, køleskabe og kaffemaskiner,  gratis Wi-Fi, hawaiianske terrasser, daglig rengøring, aircondition og fladskærms-tv med kabel-tv.

6 nætter på Marriott’s Waikoloa Ocean Club, Big Island

1 suite med 2 soveværelser på 111 m2 og udsigt over resort.

Suiten er med tekøkke, køleskab, udendørs pool, fitness center, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og køkkentøj/tallerkner vaskemaskine, tørretumbler, pengeskab,  aircondition, daglig rengøring og gratis wifii på værelserme.

Der opkræves parkerings- og resortfee på de fleste resort

Kontakt os  Prisen afhænger af hvor mange i rejser og hvornår – lad os skræddersy din næste rejse ud i verden.