Seychellerne 

Drømmer du om et romantisk bryllup på stranden – under varme himmelstrøg og med sand mellem tæerne ?

Seychellerne midt i det indiske ocean er et eksotisk paradis med grønklædte bjerge omkrandset af hvide sandstrande. Badning, snorkling og dykning er i særklasse og den uspolerede natur og det unikke dyreliv er i absolut særklasse. Den maritime verden byder på mere end 900 fiskearter og det er ikke ualmindeligt at møde delfiner og havskildpadder.

Bo på lækkert resort, lad dig forkæle og få alt arrangeret, så du bare skal sige ja på de rigtige tidspunkter.

Bryllupspakken inderholder smukt arrangement på stranden med bryllupslkage, blomster, champagne og med mulighed for spaarrangement, håropsætning, make up …….

Alle licencer er også en del af bryllupspakken.

Bo fx. på

Kempinski  Seychelles Resort 5*

Værelse med sea view og morgenmad

Kempinski Seychelles er et fantastisk hotel beliggende på den eksklusive sydlige del af Mahé ved den berømte Baie Lazare og har luksuriøse værelser med balkon eller terrasse. Resortet har  også udendørs pool og spa-faciliteter.

Rummelige lyse  værelser, der er elegant indrettede. alle værelser har aircondition, balkon eller terrasse, satellit-tv, iPod-dockingstation, te- og kaffefaciliteter samt en minibar.

På Café Lazare er der morgenbuffet og middag fra en temabuffet. På L’Indochine tilbydes et udvalg af traditionelle retter. Cocktails og snacks kan du nyde i Windsong Bar, mens der i Planter’s Lounge & Bar kan nyde levende musik hver aften.

Seychellerne Lufthavn ligger mindre end 30 minutters kørsel derfra.

Transfer til og fra hotellet ved ankomst og afrejse.

Pris pr. person,  fly t/r 8 nætter på  5* Kempenski  Seychelles Resort med  i delt dobbeltværelse med havudsigt og morgenmad bryllupsarrangement på stranden (med mulighed for yderligere tilkøb) og  transfer t/r ved ankomst og afrejse. Pris per person fra kr. 21.995,-

Forlæng evt. turen med et par dage i Dubai’s eventyrlige verden.

 

Kontakt os – vi arrangerer alt det du drømmer om