Flyv til Marrakech,  hjem fra Agadir og bo LUXUS til en fantastisk pris. 
Marocco er 1001 nats eventyr, hvor du kan  kombinere vinterens badeferie med et overflødighedshorn af shopping i autentiske basarer eksotiske dufte, kultur, mad der er smukt for øjet og dufter og smager af intense krydderier. kombiner den moderne badeby Agadir med kulturen i Marrakesh og spil gerne golf på en af de mange fantastiske golfbaner der er i området – Rigtig mange oplevelser til en pris, der gør ferien endnu bedre.
Agadir – Du mødes af lange sandstrande og udsigt over det brusende Atlanterhav. Byen byder på besøg i den hyggelige basarer/souk eller efter en dag i solen kan du prominere på den flotte strandprominade eller bare nyd det fantastiske  marokkanske køkken. Du mødes af en venlig og imødekommende befolkning og har du lyst til at se mere, er Marakesh blot 3 timer kørsel væk og den smukke traditionelle kystby Essaouira 2 timer væk.

Iberostar Founty Beach – Agadir 4* med All inclusive

Dette 4-stjernede hotel ligger ud til stranden i nærheden af bymidten i Agadir. Der findes en stor udendørs swimmingpool, fitnesscenter samt en spa med tyrkisk bad og skønhedssalon.

Værelserne har aircondition, tv med satellitkanaler, minibar, opholdsområde samt samt egen møbleret balkon. De har desuden eget mosaikbadeværelse med hårtørrer. De 2 restauranter på Iberostar Founty Beach serverer marokkanske og internationale retter. Cocktails kan nydes i pianobaren. Der tilbydes gratis WiFi i lobbyen.Der findes fritidsfaciliteter såsom en tennisbane og en miniklub til de yngste gæster. Agadir Al-Massira Lufthavn ligger 22 km derfra.

 

Marrakech – Bo i autentiske Riader og oplev det magiske  Marrakesh – en verden fuld af livlige medinaer, souks, store paladser, smukke moskeer og romerske ruiner –  og ikke mindst de høje Atlasbjerge med evig sne på toppen.

Riad Andalla Spa  -Marrakech 4,5 * med morgenmad

Du bor bare helt fantastisk og smukt med en fremragende beliggenhed til at opleve Marrakech’s magiske og pulserende liv.

Du kan afslutte en spændende dag med en kølig drink i baren eller nyde udsigten fra solterresen og forkæle dig med fantastiske  spaoplevelser.

Rejs fx 11  – 18 november fra kr. 6.995,- inkl. fly t/r indtjekket bagage, mix 7 dage Marrakech med morgenmad / Agadir med All Inclusive, fee til rejsegarantifonden.

 

Vi Skræddesyr din rejse lige præcis det antal dage du ønsker og der hvor du ønsker dig hen !