Kun 5 timers flyvning fra Danmark

Paradis er ganske enkelt det ord der bliver brugt igen og igen i diverse beskrivelser om Azorerne. Ønsker du uspoleret natur, bølgende landskaber med vulkaner, de smukkeste kratersøer, dybe kløfter og en flora uden sidestykke bør du rejse til Azorerne.

Bo fx 7 dage i Ponta delgada på Sao Miguel – Azorernes størse ø. Bo fx på Residencial Casa do Jardim. Skønt 3* hotel som består af en hovedbgning og et anneks. Der er 14 værelser på dette vidunderlige sted – 10 dobbeltværelser og 3  treværelses rum og 1 fireværelses rum.

Hotellet har en idylisk og central placering i hjertet af byen. Tæt på havnen, Stranden og bus  – og metro er i gå afstand.

Rejsen indeholder fly/skatter/bagage samt 7 nætter på Residencial do Jardim inkl. morgenmad.

Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra kr. 7.585,-

Ring eller besøg vores butik på gågaden i Hillerød – få  præcis den rejse du ønsker, så lang tid du ønsker og der hvor du ønsker dig hen.