Det er svært ikke at være begejstret laaaangt over middel efter endelig at have besøgt Portugal. Første gang men absolut ikke sidste. At det så også er prisvenlig,t gør jo bare ferien bedre og sjovere.

Snyd ikke dig selv for en af verdens smukkeste togstationer, historiske bygninger, smukke kirker ….. Sightseeing til fødderne er ferieømme.

30 graders sol fra en skyfri himmel i starten af april. Porto er så charmerende og til at overskue. Ikke svært at få et par dage eller 3 eller 4 til forsvinde ..” Drive ned af floden” opleve Porto fra vandsiden og Gaia der bare dufter af portvin. Nyde livet langs floden i et langsomt tempo omgivet af masser af skøn mad, frisk fisk, god kaffe og portugesisk vin – altsammen i et meget prisvenligt niveau.

Snup toget  eller lej en bil og oplev de små byer på vej til Lisabon. Køb en dagsbillet til sporvognen og oplev Lisabon på den helt rigtige måde – Hyggeligere bliver det  bare ikke. Ingen besøg i Lisabon uden at tage sporvognen ud til Factory Pastries De Belem. Deres lune kager er stærkt vanedannende og alle kalorier værd.  Nydes Alt sammen med det fantastiske Atlanterhav i “baghaven”.

Når det bliver for varmt kan badebyerne Estoril og Cascais stærkt anbefales. Bo et par dage, hvor du kan stikke fødderne i havet og bare bade, nyde udsigten og krydret med ingenting.

lad os skræddersy din næste ferie – fx til pragtfulde Portugal!