Et smilende og gæstfrit folkeslag er det første der møder dig når du ankommer til verdens 3. største ø – Borneo. Derefter skal du opleve de smukeste strande med krystalklart vand, farvestrålende fisk og fugle, koreller, sjælne aber og små skildpadder… og meget meget mere.

Uspoleret jungle med et fantastisk dyreliv

For de naturinteresserede er her en af verdens største regnskove med en ubeskrivelig flora. Udforsk uspoleret jungle med et fantasstisk dyreliv, brusende vandfald og betagende floder. Læg dertil et dyreliv i særklasse med de berømte orangutanger, næseaber, kæmpe firben ……

Seligan Island – en times smuk sejltur fra Sandakan er et must og byder på helt unikke oplevelser. En gudesmuk ø, og et beskyttet skildpaddeområde, hvor tusindvis afskildpadderunger bliver født og hjulpet ud i havet.

Kombiner turen med fx et stop over i Singapore eller Kuala Lumpur.

Sådan kan din tur fx se ud 

Dag 01 : Ankomst Sandakan – Sepilok Nature Resort

Dag 02 : Sandakan (Tilvalg: Turtle Island)

Dag 03 : Sandakan / Sukau Rainforest Lodge

Dag 04 : Sukau Rainforest Lodge

Dag 05 : Sukau / Kota Kinabalu / Shangri-La’s Rasa Ria Resort

Dag 06 – 09 : 5* Shangri-La’s Rasa Ria Resort

Dag 10 : Afrejse Kota Kinabalu

Turen er individuel og der er mange måltider inkluderet – kort sagt en helt unik oplevelse hvor du kan nyde det bedste af et unikt dyreliv, smuk natur og lækre strande.

Vi skræddersyr din rejse lige efter dine ønsker og vi lover dig masser af service både før, under og efter rejsen.