Spil golf med udsigt til middelhavet og bo på et af Costa Blankas bedste golf resorts – Villaitana. Hotellet har 2 egne golfbaner lige ude for døren, og banerne er anlagt i et kuperet terræn med udsigt til den smukkeste natur, havet og Benidorms skyline – kort sagt 7 dage i det bedste af golfens verden.

Villaitana er et unikt og moderne golf resort med alverdens forkælelse efter behov – spa, pools restauranter og barer frister efter en god dag på golfbanen. Læg dertil luksuseriøse værelser, smukke omgivelser og helt fantastisk mad.
Turen inkluderer;
Direkte fly København – Alicante t/r
2 stk. indtjekket bagage, 20 kg. pr. stk. 1 stk. håndbagage 10 kg.
7 overnatninger i delt dobbeltværelse
Halvpension
5 greenfees på hotellets 2 egne golfbaner, Levante og Poniente

Pris pr person i delt dobbeltværelse fra kr. 7.695,-

Prisen inkluderer ikke rejse- og afbestillingsforsikring.