Glæd dig til en fantastisk kør selv rundrejse, hvor du starter med et par skønne dage i Boston og USA’s østkyst. Når du forlader kysten er det mod scenerisk natur med fantastiske bjerge, smukke søer for til sidst at ankomme til det imponerende Niagara Falls. Turen tilbage mod Boston byder på  Finger lakes, der er omgivet af vinmarker, smukke landskaber og parker der indbyder til cykel- og vandreture.

 Direkte fly t/r til Boston altid rigtig gode hoteller.

Vi skræddersyr din tur lige efter dine ønsker og dit budget. Lad sig inspirere af nedenstående tur.

2 nætter Royal Sonesta Hotel Cambridge, Boston

Fremragende 4 stjernet hotel lige ved floden og midt i Boston.Lige stedet at bo for at opleve universitetsbyen Boston.https://www.sonesta.com/us/massachusetts/cambridge/royal-sonesta-boston/photos

1 nat The Dan’l Webster Inn & Spa, Cape Cod

Romantisk hotel i det historiske kvarter i Sandwich – Cape Cod’s ældste by.  Autentisk historisk hotel med kun 48 værelser, pool,  spa og luksus  der bare er ren nydelse..

http://www.danlwebsterinn.com

1 nat The Westin Portland Harborview

Smukt 4 stjernet hotel i down town og lige ved bugten i Centrale Portland kun en kort gåtur fra Portland Museum of Art, Casco Bay og port district. Et perfekt udgangspunkt for at opleve det panoramiske portland.

http://www.westinportlandharborview.com/gallery

2 nætter – Golden Eagle Resort, Stowe

I bor nyrenoverede værelser på det charmerende Golden Eagle Resort i smukkeste New England stil. En kombination af storslået natur og alligevel tæt på restauranter, bryggerier og byliv.  Vi er nu i Vermont  med de smukkeste årstider – Et eldorado for naturelskere  lige ved nationalparken White Mountain med masser af muligheder for at hike cykle, vandre … – kort sagt et meget smukt område.

1 nat –  Best Western Parkway Inn & Conf Center, Cornwall

 Et fremragende hotel hvor komfort møder luksus skønt beliggende lige i hjertet af Cornwall.  Lige inde over grænsen til Canada og de tusinde øer. Smukt naturområde og turen videre til Niagara Falls eren meget smuk tur langs kysten.

http://hotelsincornwallon.h.bestwestern.com

2 nætter The Oakes Hotel, Niagara Falls (Canada)

Det absolut bedst beliggende og eneste Boutique style hotel med en uovertruffen fallview og et observatorium på 14 etage hvor du får det hele med. Du er ganske tæt på horsshue faldene på den canadiske side.

http://www.oakeshotel.com

2 nætter –  The Inn at Glenora Wine Cellars

Hyggeligt hotel ganske tæt på Finger Lakes og med tilknyttet vingård og dejlig restaurant. Nyd en dag med udsigt over vinmarkerneeller tag på rundvisning og smag den lokale vin. Finger Lakes er meget mere end vin – oplev betagende landskaber med parker, små vandfald og søer der kalder på hiking, vandreture og bare naturoplevelser big time.

http://www.glenora.com/?method=pages.showPage&PageID=18DDAC0F-F19D-C3FB-A179-4FE76A196A65&originalMarketingURL=Inn/Accommodations

1 nat – The Cannon Suites, Troy (Albany)

Canon Suites er et moderne victoriansk hotel beliggende ud til Hudson River i Troy – en hyggeligt sted at overnatte på vej tilbage til Boston omgivet af antikke butikker og restauranter på højt niveau med gode lokale råvarer.

http://www.thecannonsuites.com

Pris pr. person vd 2 rejsende

Direkte fly t/r Boston med alle skatter og afgifter,  mid size bil inkl. alle forsikringer,rundrejse med 12 nætter i delt dobbeltværelse, udførlige kørselsbeskrivelser og lokal agent der kan kontaktes døgnet rundt. Pris fra kr 19.995,-

Dette er et forslag men din rejse kan sammensættes lige efter dine ønsker og rejsebudget.

Der er ikke forsikringer i dette tilbud udover bilforsikringer. Husk at søge ESTA. Vi er meget gerne behjælpelige.