2017 – 100 året for salget af De Vestindiske Øer

St. Croix St. Thomas St. John – 3 eksotiske perler med dybe rødder tilbage i den danske historie. læg dertil lange eksotiske sandstrande, krystalblåt badevand og et rigt dyreliv og du har de tidligere Dansk Vestindiske Øer – et sandt eksotisk paradis og en verden af eventyrlige oplevelser.

Selv om De Vestindiske øer i 1917 blev solgt til USA så har øerne bevaret charmen fra den danske kolonihistorie. Du finder danske vejnavne som Kongens Gade og Dronnings Gade og de danske mærkedage bliver stadig fejret. Det er 3 meget forskellige øer men fælles er de fantastiske strande, det høje kulinariske niveau og de tætte bånd til den danske historie.

St. Croix er den største af de 3 øer og her leves livet lidt langsommere end på st. Thomas. Det er her du finder Christianssted og Frederikssted og de mange danske islæt som fx Von Sholtens guvernørbolig ,det smukke fort Christiansværn. Øen er mangfoldig med ørken i øst og regnskov i vest og naturligvis de mange smukke sandstrande fordelt i nord og i syd.

St. Thomas er øen hvor det livlige liv leves i smuk forening med caribisk charme. I hovedbyen Charlotte Amalie finder du brostensbelagte gader og butikker med danske navne. byen er beliggende i en af verdens smukkeste naturhavne og det er her de store krydstogtsskibe ligger til kaj. Øen er frihandelsområde og indbyder til shopping af designertøj, smykker tasker mm. Magens Bay er en af verdens 10 bedste stande og det er her du skal bade og snorkle eller bare nyde den fantastiske udsigt.

St. John er den mindste af de tre øer og oprindeligt ejet af Rockefeller familien der forærede øen til den Amerikanske stat mod at den blev bevaret som nationalpark med fokus på bæredygtig turisme. strandene er blandt verdens bedste og de perfekte rammer hvis du vil dykke og opleve et fantastisk dyreliv til vands og til lands.

Få skræddersyet din ferie til De Vestindiske øer og få præcis den ferie du drømmer om.

Kontakt os for en rejsesnak og et godt tilbud.